2016 yılının 6. Genel Merkez Yönetim kurulu Toplantımız Genel Başkanımız İsmail Dilber başkanlığında Ankara'da derneğimize ait TÜFAD Prestige Hotelde toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Yaklaşık dört saat süren ve gündem konularının görüşüldüğü toplantıda şubelerimizce kabül edilen 173 yeni üye, Genel Merkez Yönetim Kurulunun onayına sunuldu. Oybirliğiyle onaylanan 173 yeni üyemizle birlikte toplam üye sayımızın 20168 rakamına ulaştığı görüldü.
Daha sonra gündem konuları arasında yer alan, 2005 doğumlular TÜFAD 4. Geleceğin yıldızları Futbol Şenliği ve 5. Olgunlar Turnuvası hazırlıkları görüşüldü. Futbolumuzdaki diğer gelişmeler ve Antrenörlerimizin sorunlarınında görüşüldüğü toplantının oldukça verimli geçtiği belirtildi.