TFF'den Süper Lig ve TFF 1. Lig U19 Gelişim Ligleri Hakkında Açıklamalar 18-01-2021
TFF

Türkiye Futbol  Federasyonu Süper Lig ve TFF 1. Lig U19 Gelişim Ligleri Hakkında açıklamar yaptı.TFF İnternet Sitesinden yapılan açıklama aşağıdadır.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından kabul edilerek 01.10.2020 tarihinde TFF’nin resmi internet sitesi tff.org adresinde yayınlanarak yürürlüğe giren Süper Lig ve TFF 1. Lig U19 Gelişim Ligleri Statüsünde kapsamında Süper Lig ve TFF 1. Ligin maç programları dikkate alınarak ikinci devre itibari ile başlatılması ve tek devreli lig usulüne göre oynatılması planlanan Süper Lig ve TFF 1. Lig U19 Gelişim Liglerinin başlama tarihi değişmiştir.

Buna göre; Süper Lig ve TFF 1. Lig U19 Gelişim Ligleri, Covid-19 salgını şartlarına göre ilgili kurum ve kuruluşların görüşleri ve kararları yakından takip edilerek 13.03.2021 tarihinde başlatılacaktır.

U19 Gelişim Ligleri; İçişleri Bakanlığı’nın genelgeleri, Sağlık Bakanlığı ve TFF Sağlık Kurulu’nun açıkladıkları Covid-19 Salgını Nedeniyle Uygulanacak Tedbirler ve Talimatlar eksiksiz yerine getirilerek TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü kontrolünde oynanacaktır