TFF Resmi İnternet Sitesinden başvurularını yapmış,puan sıralamasına göre talimatlara uygun adayların oluşturduğu İzmir ,Tekirdağ ,Malatya TFF Grassroots-C Lisans Antrenör Kursları başladı
TFF-TÜFAD işbirliğinde düzenlenen 06-17 Ekim 2019 tarihleri arasında 12 gün sürecek olan ve 30' ar kursiyerin katıldığı kurslarda TFF Eğitimcileri olarak İzmir 'de Özer Yurteri,Aykut Canik, Tekirdağ'da Sercan Görgülü,Sezai Yıldırım, Malatya'da Ersan Ogan ve Adem Tandoğan görev yapıyorlar.
İzmir kursuna, İzmir futbolunun duayenlarından Cemal Karafırtınalar'ın, Tekirdağ kursuna yine Tekirdağ'ın yetiştirdiği önemli futbolculardan Rüştü Eren'in .Malatya kursuna da Malatya Futbolunun duayenlerinden Aziz Yiğit ve Şerif Fırat'ın isimleri verildi.
Kurs bitiminde yapılacak sınavlar sonucunda kursu başarıyla bitiren adaylar Amatör futbol faaliyetlerinin her yaş grubunda teknik adam, en üst kadınlar ligi dışındaki kadın liglerinde teknik sorumlu ve tüm kadın liglerinde antrenör olarak görev yapabileceklerdir.
TFF Eğitimcilerimize ve Kursiyerlerimize başarılar dileriz.
TÜFAD Genel Merkezi