Genel Başkanımızın Yeni Yıl Mesajı
TÜFAD
ANASAYFA
GENEL MERKEZ
TARİHÇE
ÅžUBELER
HABER ARŞİVİ
KURSLAR
EĞİTİM
BİLGİ BANKASI
E-DERNEK
İLETİŞİM
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği
Misyonumuz
Ülkemiz antrenörlerinin eğitimli, rekabet gücü yüksek, etik değerlere bağlı, bilim ve teknolojiden üst düzeyde faydalanan, standart birliği sağlamış faaliyet ve uygulamaları ile güven veren bireyler olmasını sağlayarak; spor ahlakı ve futbol kültürünün gelişmesine katkı sağlamaktır.

Vizyonumuz
Uluslararası düzeyde her yönüyle örnek alınan antrenörlerin var olduğu bir TÜRKİYE…


Kalite Politikamız

Üyelerimizin ve tüm paydaşlarımızın memnuniyetini önemseyen, etik kurallara bağlı, üyelerimizin bilgi ve birikimlerini sürekli geliştirerek, kalite sisteminin sürekli olmasını sağlamaktır.

Etik DeÄŸerlerimiz

Futbolda eşitlik, adalet ve şeffaflık anlayışını benimseyen, hoşgörü sahibi, eleştirel ve sorgulayıcı bakış açısına sahip, paylaşımcı, araştırıcı, mesleki ve kurumsal sorumluluğa sahip, futbol bilgisi ve değerleri konusunda toplumu aydınlatan, paydaşları ile etkileşim içerisinde hedeflere ulaşmayı kendine ilke edinmiştir.

Site İçi Arama
Türkiye Futbol Antrenörleri DerneÄŸi 
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği
Ziyaretçi Bilgileri
Genel Başkanımızın Yeni Yıl Mesajı 28-12-2020
Genel Başkanımızın Yeni Yıl Mesajı
Geri
İleri

Değerli Dostlarım;
Dünyayı kasıp, kavuran Covit-19 salgını nedeniyle ülkemizin de her alanda etkilendiÄŸi bu süreçte,liglerimizin ilk yarılarının sonlarına yaklaşılmasıyla birlikte 2020 yılını da bitiriyoruz.
Bu defa, geçtiÄŸimiz yıllardan çok farklı olarak yeni yıldan beklentimiz ve temennimiz ilk olarak dünyamız için, ülkemiz için ve insanlık için salgının bir an önce sona ermesi ve yaÅŸamımızın normale dönmesidir.
Özlemimiz de odur ki ; normalleÅŸmeden sonra tribünlerin seyircilerin coÅŸkusuyla renklendiÄŸi,futbolumuzun ana unsurları olan dosluk,barış,kardeÅŸik,fair play,saygı ve sevgi kavramları doÄŸrultusunda 2021 yılını geçirmek,bunun yanı sıra futbolumuzun tabanını oluÅŸturan amatör liglerin de müsabakalarını oynayabileceÄŸi koÅŸullara bir an önce kavuÅŸması en büyük dileÄŸimizdir. Bu konuda da sürecin olumlu sonuçlanabilmesi için üzerimize düÅŸen görev ne varsa, yapılması için çaba gösterildiÄŸinin bilinmesini isteriz.
Değerli Dostlarım;
2021 yılında A Milli Takımımız Avrupa'da çok önemli sınavlara çıkacaktır. İlk olarak 24 Mart'ta baÅŸlayıp 16 Kasım 2021 tarihinde sona erecek  2022 FİFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri, daha sonra Haziran ayında baÅŸlayacak 2020 UEFA Avrupa Åžampiyonası Grup maçları oynanacaktır.
Bu önemli süreçte A Milli Takımımızın baÅŸarılı olabilmesi için ülke olarak tüm bileÅŸenlerimizle  Milli takımımıza,Teknik Adamlarımıza ve futbolcularımıza  destek olmak, moral ve motivasyonu en üst düzeyde tutmak görevimiz olmalıdır. Çünkü Milli Takımımız ülkemizin ortak deÄŸeri ve uluslararası alanda prestijimizdir.

Bu duygularımla, futbolumuzun paydaÅŸları ile birlikte 2021 yılının "Önce SaÄŸlık" vurgusunu ön plana alarak barış ve huzur içerisinde baÅŸarılarla geçmesini diler,hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.
Sağlıklı ve Mutlu Yıllar.

İsmai DİLBER
TÜFAD Genel BaÅŸkanı
AEFCA Başkan Yardımcısı




Okunma Sayısı: 543

Bu Habere Yorum Yap


Habere Yapılan Toplam 0 Yorumu Göster

Benzer Haberler

Milli Takımımıza Başarılar Dileriz

 A Milli Takımımızın Çek Cumhuriyeti ile 10 Ekim Cuma günü oynayacağı UEFA EURO 2016 
Grup Eleme karşılaşmasını İsveçli JonasEriksson yönetecek.

3000 Çocuğumuz Milli Takım Antrenörleri Tarafından İzlendi

 TFF-TÜFAD Ortak projelerinden olan 1999-2000-2001 doÄŸumlu futbolcu seçmeleri TÜFAD Åžubeleri organizasyonunda baÅŸarıyla gerçekleÅŸti.26 AÄŸustos 2014-11 Eylül 2014 tarihleri arasında yapıl..  Â»Â»

Fatih Terim basın toplantısı düzenledi

 Riga'daki Skonto Stadı'nda oynanan Letonya-Türkiye maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Letonyalı bir gazetecinin dÃ..  Â»Â»

U20 Milli Takımımız, İngiltere karşısında

 U20 Milli Takımımız, Hollanda'da düzenlenen U20 Uluslararası Dörtlü Turnuva'daki üçüncü ve son maçında bugün İngiltere ile karşılaÅŸacak. Sportpark de Bosk'da oynanacak karşılaÅŸma ..  Â»Â»
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği
Web Sayfamızı Nasıl Buldunuz ?



 
 
 

İletişim | Site Haritası | Kopya Hakları | Kullanım Şartları | Sponsorlar
Tüm hakları Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'ne aittir.