Bursasporun efsane iki futbolcusu Sinan Bür ve Feridun Özdiker TÜFAD "4. GeleceÄŸin Yıldızları Futbol ÅŸenliÄŸi" etkinliÄŸimizde çocuklarla birlikte oldular.
Genel Merkez Yönetim Kurulu ve Åžube BaÅŸkanları toplantısına konuÄŸumuz olarak katılan Bür ve Özdiker ,daha sonra çocuklarımızın tüm müsabakalarını zevkle ve heyecanla takip ettiler. Konuklarımız böyle muhteÅŸem bir organizasyonda bulunmaktan son derece mutlu olduklarını,futbol ÅŸenliÄŸinde çok yetenekli çocuklar tespit ettiklerini bu yetenekleri takip edeceklerini belirterek Genel BaÅŸkanımız İsmail Dilber'e ve organizasyonda görev alan herkese teÅŸekkür ettiler.
Halen TFF Bursa Bölge Teknik Sorumlusu olarak görev yapmakta olan Sinan Bür Hocamıza ,ve Bursaspor Efsanesi Feridun Özdiker'e davetimizi kabül ederek TÜFAD Ailesi ile birlikte oldukları için teÅŸekkür ederiz.
TÜFAD Genel Merkezi