Beşiktaş Tur Atladı Başakşehir Veda etti
TÜFAD
ANASAYFA
GENEL MERKEZ
TARİHÇE
ÅžUBELER
HABER ARŞİVİ
KURSLAR
EĞİTİM
BİLGİ BANKASI
E-DERNEK
İLETİŞİM
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği
Misyonumuz
Ülkemiz antrenörlerinin eğitimli, rekabet gücü yüksek, etik değerlere bağlı, bilim ve teknolojiden üst düzeyde faydalanan, standart birliği sağlamış faaliyet ve uygulamaları ile güven veren bireyler olmasını sağlayarak; spor ahlakı ve futbol kültürünün gelişmesine katkı sağlamaktır.

Vizyonumuz
Uluslararası düzeyde her yönüyle örnek alınan antrenörlerin var olduğu bir TÜRKİYE…


Kalite Politikamız

Üyelerimizin ve tüm paydaşlarımızın memnuniyetini önemseyen, etik kurallara bağlı, üyelerimizin bilgi ve birikimlerini sürekli geliştirerek, kalite sisteminin sürekli olmasını sağlamaktır.

Etik DeÄŸerlerimiz

Futbolda eşitlik, adalet ve şeffaflık anlayışını benimseyen, hoşgörü sahibi, eleştirel ve sorgulayıcı bakış açısına sahip, paylaşımcı, araştırıcı, mesleki ve kurumsal sorumluluğa sahip, futbol bilgisi ve değerleri konusunda toplumu aydınlatan, paydaşları ile etkileşim içerisinde hedeflere ulaşmayı kendine ilke edinmiştir.

Site İçi Arama
Türkiye Futbol Antrenörleri DerneÄŸi 
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği
Ziyaretçi Bilgileri
Beşiktaş Tur Atladı Başakşehir Veda etti 17-08-2018
Beşiktaş Tur Atladı Başakşehir Veda etti
Geri
İleri

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz BeÅŸiktaÅŸ ve Medipol BaÅŸakÅŸehir, 3. ön eleme turu rövanÅŸ müsabakarında rakipleri karşısına çıktılar

Temsilcimiz BeÅŸiktaÅŸ, 3. ön eleme turu rövanÅŸ müsbakasında Avusturya ekibi LASK Linz'e 2-1 yenilmesine raÄŸmen tur atlayarak play Off turuna yükseldi.

Avusturya'nın Linz kentindeki Linzer Stadyumu'nda oynanan karşılaÅŸmada, LASK Linz'in gollerini Joao Victor (Dk. 42) ve Frieser D. (Dk. 69,) BeÅŸiktaÅŸ'ın golünü ise Negredo (Dk. 90+1) kaydetti.

İlk maçı 1- 0 kazanan temsilcimiz BeÅŸiktaÅŸ, bu sonucun ardından UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Partizan'la karşılaÅŸacak.


DiÄŸer temsilcimiz Medipol BaÅŸakÅŸehir,  ilk maçta 0-0 berabere kldığı 3. ön eleme turu rövanÅŸ müsabakasında İngiliz ekibi Burnley'e 1-0 maÄŸlup oldu ve Avrupa'ya veda ett,

İngiltere'nin Lanchashire bölgesi ÅŸehri Burnley'deki Turf Moor Stadyumu'nda oynanan karÅŸlılaÅŸmada, Burnley'nin golünü uzatma devresinde  Cork J. (Dk. 97) attı.

Åženol GüneÅŸ yönetimindeki BeÅŸiktaÅŸ'ı tebrik eder, Play Off turunda baÅŸarılar dileriz. Åžansız bir ÅŸekilde Avrupa'ya veda eden Abdullah Avcı yönetimindeki Medipol BaÅŸakÅŸehir takımını göstterdiÄŸi mücadeleden dolayı tebrik eder, yeni dönemde baÅŸarılar dileriz.

 

TÜFAD Genel Merkezi




Okunma Sayısı: 717

Bu Habere Yorum Yap


Habere Yapılan Toplam 0 Yorumu Göster

Benzer Haberler

Milli Takımımıza Başarılar Dileriz

 A Milli Takımımızın Çek Cumhuriyeti ile 10 Ekim Cuma günü oynayacağı UEFA EURO 2016 
Grup Eleme karşılaşmasını İsveçli JonasEriksson yönetecek.

3000 Çocuğumuz Milli Takım Antrenörleri Tarafından İzlendi

 TFF-TÜFAD Ortak projelerinden olan 1999-2000-2001 doÄŸumlu futbolcu seçmeleri TÜFAD Åžubeleri organizasyonunda baÅŸarıyla gerçekleÅŸti.26 AÄŸustos 2014-11 Eylül 2014 tarihleri arasında yapıl..  Â»Â»

Fatih Terim basın toplantısı düzenledi

 Riga'daki Skonto Stadı'nda oynanan Letonya-Türkiye maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Letonyalı bir gazetecinin dÃ..  Â»Â»

U20 Milli Takımımız, İngiltere karşısında

 U20 Milli Takımımız, Hollanda'da düzenlenen U20 Uluslararası Dörtlü Turnuva'daki üçüncü ve son maçında bugün İngiltere ile karşılaÅŸacak. Sportpark de Bosk'da oynanacak karşılaÅŸma ..  Â»Â»
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği
Web Sayfamızı Nasıl Buldunuz ?



 
 
 

İletişim | Site Haritası | Kopya Hakları | Kullanım Şartları | Sponsorlar
Tüm hakları Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'ne aittir.